Open Dag Droomgaard

Update open dagen

Nu joop is overleden, zijn we aan het kijken hoe we verder gaan met de Droomgaard. Deze DROOM van JOOP MOET blijven!
Mochten er weer open [werk- en geniet-]dagen komen, dan lees je dat hier.

OPEN DAG DROOMGAARD ZATERDAG 30 AUGUSTUS 2014

De Open dag wordt georganiseerd in het kader van de crowdfunding [zie die pagina] om de Droomgaard te behouden voor nu en in de toekomst. De open dag is vooral bedoeld voor mensen die er nog nooit geweest zijn en/of mee willen doen aan de crowdfunding [of al meedoen]. Iedereen is welkom, maar we kunnen niet te veel mensen tegelijk aan, vandaar dat we maximaal 20 mensen willen laten komen. Meld je gerust aan, we kunnen altijd nog een tweede open dag organiseren. Ook is het mogelijk om een andere keer op afspraak te komen De Droomgaard is een uniek project wat berust op de volgende idealen: veganistisch, biologisch en autovrij. We vragen je deze idealen te respecteren als je naar de open dag wilt komen. Wij zorgen voor een hapje en een drankje op de Droomgaard.

Praktische info
We verzamelen op station Assen rond 13:00 [je kunt aangeven als je iets eerder of later komt] en vertrekken dan op de fiets [fiets meenemen in de trein kost € 6,00 voor een dag of huren via ons voor € 7,50. Vooraf betalen op NL16TRIO0197873154 o.v.v. fiets open dag Droomgaard en je naam] naar de Droomgaard nabij Grolloo [ca. 15 KM]. Voor de mensen die niet kunnen fietsen vertrekt er een bus vanaf station Assen [lijn 24 naar Borger]. Neem die van 13:09 [zorg dat je er om 13:00 staat!], die komt om 13:29 aan bij Halte 'de Minhaar' Papenvoort. Bij de bushalte staat iemand te wachten. Dan is het nog ca. 15 min. lopen naar de Droomgaard. Terug gaat de bus om 16:45.

We zijn dus ruim 2 uur op de Droomgaard. Als je op de fiets bent kun je iets later vertrekken. We sluiten de dag af om 17:15.

WELKOM ALLEMAAL!
Aanmeldingen naar: infoatleefbarewereld.nl  met hoeveel personen je komt, fiets/bus?, huren fiets ja/nee. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? Mail ze!